Ön jelenleg a(z) Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Dialógus a kortárs építészetről - 7. előadás - 3. rész

411

Dialógus a kortárs építészetről - 7. előadás - 3. rész


A Rájátszás konferenciasorozat január 24-i alkalma az építészet és a kommunikáció kapcsolatát egészen tágan értelmezi, annak lényegét a különböző irányban megnyíló dialógusban látja. Az épített környezet használatáról való gondolkodás alakulása, az épületek recepciója, az építészet közösségi jellege, az építész szerep megváltozása, a tudás átadásának módszere avagy a kommunikáció fontossága az építészeti tervezés egész folyamatában − a zárókonferencia számos kérdéssel foglalkozik, a témát a meghívott előadók személyes érdeklődésén keresztül járja körbe.

több kevesebb


BME Építészmérnöki Kar, Építész Mesterkurzus

Építészet, Tervezés

BME, építészet, kultúra, mesterkurzus, kortárs, hagyomány, szociális, modernitás, szakmérnök

DLA Karácsony Tamás (előadó)
Somogyi Krisztina (előadó)
Antal Máté (előadó)
Grédics Gyula (előadó)

27:01

2014. január 24.

Máté Albert

2014. április 8.

411
<iframe width="480" height="385" src="//bme.videotorium.hu/hu/embed/7941" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>